Menu

Afsluiten van hypotheek

Uw hypotheek afsluiten, laten berekenen of laten vergelijken? Hypokee, onderdeel van OkeeAdvies staat garant voor de beste hypotheek. Een goedehypotheek bevat naast een scherpe hypotheekrente nog veel meer. Onze adviseur vertelt u graag alles over het aangaan van een nieuwe hypotheek of het oversluiten van uw bestaande hypotheek.

Alles online regelen?

Nee, zo werkt dat niet. Op internet kunt u veel vinden, zelf uitzoeken en berekenen. Dit is een goede voorbereiding, maar de uitkomsten zijn slechts indicaties. Onze hypotheekadviseur maakt een deskundige calculatie voor u. Hij houdt rekening met elke omstandigheid en vergelijkt de hypotheekrentes. Het resultaat krijgt u als offerte, geheel vrijblijvend, aangeboden.

De service van Hypokee

Bij de OkeeAdvies bedrijven kunt u uitsluitend terecht voor service hypotheken. Wij houden uw hypotheek actueel tijdens de looptijd. Dit doen we door een jaarlijkse voorwaarden-update en rente-check. Diverse andere services zijn onderdeel van onze dienstverlening. Zo garanderen wij kortingen op taxaties en notariskosten.

Geld verdienen met uw hypotheek?

Het enthousiasme van onze klanten over ons bedrijf belonen wij graag. Als u namelijk een nieuwe klant aandraagt ontvangt u hiervoor een beloning. Dus deel uw enthousiasme en ontvang direct voordeel!

Onafhankelijk hypotheekadvies

Hypotheek nodig? Dan is een onafhankelijk advies de beste keuze! Hypokee is volledig onafhankelijk en doet zaken met alle geldverstrekkers. U krijgt gegarandeerd een transparant advies dat voor u het meest interessant is. Hoe u daarvan verzekerd kunt zijn leggen wij u graag persoonlijk uit.

Maak een afspraak!

Heeft u interesse in een van onze diensten of wilt u meer weten over OkeeAdvies? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via info@okeeadvies.nl. Wilt u alvast een afspraak maken? Dat kan direct via onze website.

Maak een afspraak