Menu

Bedrijfsvisie

OkeeAdvies is een vakbekwaam bedrijf met allerlei vormen van dienstverlening op het terrein van hypotheken, financieringen en verzekeringen. U kunt bij ons terecht met al uw vragen en verzoeken om adviezen op dit werkgebied.

20 jaar ervaring in kredietverlening

Met onze ruime, succesvolle, ervaring binnen diverse takken in de consumptieve kredietverlening weten we hoe het werkt. U krijgt altijd een passende offerte voor uw persoonlijke situatie. Uw wensen en behoeften staan centraal, immers niemand is hetzelfde! We hebben altijd een product dat bij u past, al meer dan 20 jaar!

Vertrouwd en verantwoord geld lenen

Met onze oplossingen kunt u met een gerust hart genieten van uw aankoop. Of u nu een huis koopt, caravan of wasmachine, OkeeAdvies is uw financiële partner. Onze opvallend servicegerichte benadering en korte lijnen zullen u zeker bevallen. Wij hebben een open, snelle en klantgerichte manier van werken en zijn voortdurend op zoek naar vernieuwende oplossingen. Gewoon vertrouwd geld lenen waar bij u centraal staat!

Zekerheid in verzekeringen

Uw verzekeringen zijn ook in vertrouwde handen bij OkeeAdvies. Wij adviseren uitsluitend verzekeringen met heldere voorwaarden met een interessante prijs. De combinatie tussen een online verzekeringsdossier en onze vakbekwame en servicegerichte adviseur bepaalt uw ‘winst’. Geniet van uw leven, huis en auto, geheel zonder zorgen.

Maak een afspraak!

Heeft u interesse in een van onze diensten of wilt u meer weten over OkeeAdvies? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via info@okeeadvies.nl. Wilt u alvast een afspraak maken? Dat kan direct via onze website.

Maak een afspraak