Menu

Bewaking van uw hypotheek

U kunt makkelijk besparen op uw hypotheeklasten als uw hypotheek constant ‘bewaakt’ wordt. Hypokee houdt gedurende de volledige looptijd van uw hypotheek uw hypotheek in de gaten. Dit kan een hypotheek zijn die u bent aangegaan bij Hypokee of een collega adviseur of bank/geldverstrekker. U hoort het dus direct als het interessant is om uw hypotheek te herzien.

Geen vervelende verrassingen

Bij de meeste huishoudens zijn de hypotheeklasten de hoogste kosten per maand. Het zou toch heerlijk zijn als u het direct weet als het voordeliger kan? Door allerlei economische ontwikkelingen verandert de hypotheekrente met grote regelmaat. Het is vrijwel onmogelijk om constant uw hypotheek zelf in de gaten te houden en te bepalen wanneer u moet oversluiten. Door de hypotheekbewaking van Hypokee kunt veel geld besparen en vervelende verrassingen voorkomen.

Maak een afspraak!

Heeft u interesse in een van onze diensten of wilt u meer weten over OkeeAdvies? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via info@okeeadvies.nl. Wilt u alvast een afspraak maken? Dat kan direct via onze website.

Maak een afspraak