Menu

Financieringen

LeenOkee, onderdeel van OkeeAdvies, is specialist op het gebied van financieren en lenen. Bij onze financieel adviseur bent u gegarandeerd van goed advies. U kunt rekenen op een financiering tegen de beste rente, met gunstige voorwaarden. Een persoonlijk advies staat centraal. Uw wensen zijn belangrijk, evenals uw mogelijkheden.

Alles op het gebied van leningen

Geld lenen? Maak gebruik van ons vrijblijvend advies. Wij berekenen hoeveel je kunt lenen, maken de offerte voor de financiering of zorgen dat de lening direct wordt aangevraagd. We kijken naar de mogelijkheden voor een doorlopend krediet, maar ook naar een persoonlijke lening.

Gevolgen en voorwaarden van financieringen

LeenOkee is volledig onafhankelijk en helpt u met het uitzoeken van een gunstige financiering. We kijken niet alleen naar de rente die door de geldverstrekker wordt berekend. De voorwaarden van de mogelijke financieringsvormen zijn hierbij net zo belangrijk. Ook kunt u rekenen op een passend advies over de (juridische) gevolgen in uw persoonlijke situatie.

Maak een afspraak!

Heeft u interesse in een van onze diensten of wilt u meer weten over OkeeAdvies? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via info@okeeadvies.nl. Wilt u alvast een afspraak maken? Dat kan direct via onze website.

Maak een afspraak