Hypotheekadvies

Welke hypotheek kan ik het beste afsluiten?

Een hypotheek afsluiten, berekenen en vergelijken: OkeeAdvies helpt je met alles wat komt kijken bij het afsluiten van een hypotheek. En natuurlijk ook met de begeleiding wanneer de hypotheek is afgesloten en “loopt”.

HypOkee

Afsluiten van een hypotheek

Een goede voorbereiding is belangrijk bij het afsluiten van een nieuwe of bij het oversluiten van een bestaande hypotheek. Op internet kun je veel vinden, uitzoeken en berekenen, maar de uitkomsten zijn slechts indicaties. Onze hypotheekadviseur maakt een deskundige calculatie die bij jou past.

Onze adviseurs houden rekening met alles wat er komt kijken: de laagste hypotheekrente, voorwaarden, premie, aflossen en eventuele risico’s. Zodat je nu en in de toekomst een hypotheek hebt die het beste bij jou past. Het resultaat krijgt je als offerte, geheel vrijblijvend, aangeboden. Onze adviseur vertelt je er graag alles over.

Oké, maar.. waarom zou ik HypOkee kiezen?

HypOkee is volledig onafhankelijk en doet zaken met alle geldverstrekkers. Je krijgt gegarandeerd een transparant advies dat voor jou het meest interessant is. Hoe jij daarvan verzekerd kunt zijn leggen wij je graag persoonlijk uit.

Wij houden jouw hypotheek actueel tijdens de looptijd. Dit doen we door een regelmatige voorwaarden-update en rentecheck. Diverse andere services zijn onderdeel van onze dienstverlening.

  • Jouw wensen staan centraal, zo komen we na een vrijblijvend gesprek tot een maatadvies.
  • Okeeadvies is onafhankelijk en doet zaken met een groot aantal geldverstrekkers. Alle hypotheekvormen zijn mogelijk.
  • De scherpste rente tegen optimale voorwaarden.
  • Regelmatige voorwaarden-update en rentecheck van je lopende hypotheek.
  • Okeeadvies zorgt voor scherpe taxatie en notariskosten.

Onze adviseurs

HypotheekadviesDordrecht

Ronald de Jong

HypotheekadviesMiddelharnis

Paul Peeman

HypotheekadviesStreefkerk

Albert van Erk