Over ons


Meer dan 100 jaar ervaring!

100+

OkeeAdvies is al meer dan 30 jaar actief in de financiële dienstverlening. De adviseurs hebben gezamenlijk meer dan 100 jaar ervaring. Als klant geniet je van het beste advies op maat en een perfecte service.

Wij zijn Ronald, Paul en Albert.
Samen vormen wij OkeeAdvies.

Ronald de Jong

ALGEMEEN

Met zijn ruim 30 jaar ervaring is Ronald gepokt en gemazeld en kent alle kneepjes van het vak.  Nog steeds regelt hij met veel passie de beste hypotheek voor zijn relaties. Zijn kennis en kunde is ongeëvenaard en hypotheken en verzekeringen hebben voor hem geen geheimen. De afgelopen jaren heeft hij wat in de luwte gewerkt, maar vanaf 2020 is hij weer één van de topadviseurs in de frontlinie van OkeeAdvies.

Paul Peeman

MIDDELHARNIS

Paul begon zijn carrière in de financiële branche begin jaren 90. Eerst vanuit zijn woonplaats in Middelharnis bij de lokale bank en maakte in 1999 de overstap naar de wereld van de onafhankelijke adviseurs. Daar ontdekte hij het gehele palet welke de verschillen partijen aanbieden in de markt van hypotheken, verzekeringen en financieringen. De samenwerking met Ronald is daar begonnen. Een bijzondere samenwerking waarin Paul en Ronald buitengewoon complementair zijn. Samen vormen ze een team dat 100% voldoet aan het credo van Paul “Alles draait om de klant!“

Samen met het team van OkeeAdvies is Paul klaar voor het komende decennium.

Albert van Erk

STREEFKERK

Vanaf 1996 is Albert al werkzaam in de financiële branche. Door zijn brede scala aan gevolgde opleidingen en zijn ervaring is hij nu een volledig onafhankelijk financieel adviseur en kan je dan ook prima van dienst zijn. Zijn jarenlange ervaring komt ook nog eens keer goed van pas in de huidige roerige tijden. Het motto van Albert is “een klant bedienen zoals je zelf bediend wil worden”. Voor al je vragen over hypotheken, verzekeringen en financiële vraagstukken ben je dus in goede handen bij Albert.

4-in-1 service

De service van de bedrijven van OkeeAdvies (Hypokee, Zekerokee, LeenOkee en HuisOkee) is zeer uitgebreid. Van inventarisatie van jouw financiële doelen tot jarenlange begeleiding tijdens de looptijd van je hypotheek. En van het kiezen van de juiste spaarvorm tot het beheren en afsluiten van verzekeringen.

Duidelijke dienstverlening

Wil je meer weten over de kosten van onze dienstverlening en wat wij voor jou kunnen betekenen? Lees dan eens onze dienstverleningsdocumenten.

Vanzelfsprekend is OkeeAdvies aangesloten bij het Klachteninstituut Verzekeringen.

Oprichting

Met ruim 30 jaar ervaring heeft Ronald de Jong, de grondlegger van het OkeeAdvies-concept, de basis gelegd. Hij creëerde een organisatie waar kwaliteit, het centraal stellen van de klant, diverse kortingen, een breed scala aan geldverstrekkers en zeer concurrerende rentes tot het gemeengoed behoren. Voldoende reden dus om eens een afspraak te maken met één van onze erkende adviseurs.