Menu

Over ons

OkeeAdvies is een onafhankelijk financieel advies bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring. Als klant geniet u veel voordeel en een perfecte service. Leest u eens rustig de introducties op onze site over hypotheken, financieringen, sparen en verzekeringen. U zult ervaren dat u met de OkeeAdvies bedrijven wel heel makkelijk geld kunt besparen.

De OkeeAdvies service

De service van de bedrijven van OkeeAdvies (Hypokee, Zekerokee, LeenOkee en HuisOkee) is ook zeer uitgebreid. Van inventarisatie van uw financiële doelen en wensen tot jarenlange begeleiding tijdens de looptijd van de hypotheek. Van het kiezen van de juiste spaarvorm tot het selecteren van een verzekering.

Grondlegger Ronald de Jong

Met ruim 30 jaar ervaring heeft Ronald de Jong, de grondlegger van het OkeeAdvies concept, de basis gelegd. Hij creëerde een organisatie waar kwaliteit, het centraal stellen van de klant, diverse kortingen, een breed scala aan geldverstrekkers en zeer concurrerende rentes, tot het gemeengoed behoren. Voldoende reden dus om eens een afspraak te maken met één van onze erkende adviseurs.

Duidelijke dienstverlening

Wilt u meer weten over de kosten van onze dienstverlening en wat wij voor u kunnen betekenen? Leest u dan onze dienstverleningsdocumenten voor hypotheken.

Vanzelfsprekend is OkeeAdvies aangesloten bij het, Klachteninstituut Verzekeringen en wordt er alleen geadviseerd door erkende hypotheekadviseurs.

Maak een afspraak!

Heeft u interesse in een van onze diensten of wilt u meer weten over OkeeAdvies? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via info@okeeadvies.nl. Wilt u alvast een afspraak maken? Dat kan direct via onze website.

Maak een afspraak